Sanetta is een Duits merk dat sinds 1957 bestaat. Hoog in het vaandel bij Sanetta staan de expertise in mode, hoge kwaliteit, innovatiteit en verantwoordelijkheid. Deze waarden van Sanetta komen direct terug in de huidige collectie waarin bijvoorbeeld biologisch materiaal een steeds groter aandeel vormt.
     
 sanettaquality1.jpg   "Skin compatability is essential" betekent dat de kleding met dit label medisch is getest op schadelijke stoffen. Deze artikelen geven geen schadelijke stoffen vrij tijdens het dragen.
     
 sanettaquality2.jpg   Sanetta`s strikte kwaliteitscontrole verzekert dat de kleding voldoet aan de Duitse Öko-Tex Standard 100 met betrekking schadelijke stoffen.
     
 sanettaquality3.jpg   De kleding van Sanetta met dit label is wasdroger bestendig en is alleen behandeld met water, stoom en hitte. Er zijn geen chemische stoffen gebruikt.
     
 sanettaquality4.jpg   Dit symbool geeft aan dat de kleding bescherming biedt tegen UV stralen, zoals huidirritatie en roodverkleuring door de zon, en is gelijkwaardig met een zonnebrandbescherming van factor 15+ of 30+.
     
    Het katoen dat gebruikt wordt in het ondergoed van Sanetta is 100% biologisch geteeld. 
© 2007 - 2021 Het Hempje | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel